I Just Wanna Spend My Life With You song lyrics

Movie Neal 'n' Nikki
Year 2005
Music By Salim-sulaiman
Singer Clinton Cerejo
Lricist Asif Ali Baig, Irshad Kamil and Anvita Dutt Guptan
Duration 5:26

Not Rated Yet

Like A Dream You Can' T Explain Love Can Chase A Beating Of Your Heart Like The Sunshining In The Rain Love Can Make Your Whole World Fall Apart All I Wanted Now, I Just Wanna Spend My Life With You Time Will Show Mein How Suddenly Everything Hans Turned Mein Inside Out Suddenly Love Is The Thing That I Can' T Live Without You Are My Dream, My Luv, My Life I Just Wanna Spend My Life With You You Are The One That Makes Me Smile I Just Wanna Spend My Life With You God I Love Somehow I Just Wanna Spend My Life With You You Can Show Me How Suddenly Everything Hans Turned Mein Inside Out Suddenly Love Is The Thing That I Can' T Live Without You Are My Dream, My Luv, My Life I Just Wanna Spend My Life With You You Are The One That Makes Me Smile I Just Wanna Spend My Life With You What Have You Done To Me, Is This How Its Meant To Be Can' T Control This Feeling In My Heart I Can See Better Days Glowing Inside Your Eyes And I Know You Feel It In Your Heart All I Wanted Now, I Just Wanna Spend My Life With You Time Will Show Mein How Suddenly Everything Hans Turned Mein Inside Out Suddenly Loves The Thing That I Can' T Live Without You Are My Dream, My Luv, My Life I Just Wanna Spend My Life With You You Are The One That Makes Me Smile I Just Wanna Spend My Life With You Love Is A Crazy Thing, Its Like When You Wanna Sing And The Words Are Deep Inside Your Soul When Somebody Comes Along Together You Sing A Song You Just Let The Music Take Control And I Wanted Now, I Just Wanna Spend My Life With You Time Will Show Mein How Suddenly Everything Hans Turned Mein Inside Out, Turned Mein Inside Out Suddenly Loves The Thing That I Can' T Live Without You Are My Dream, My Luv, My Life I Just Wanna Spend My Life With You You Are The One That Makes Me Smile I Just Wanna Spend My Life With You

I Just Wanna Spend My Life With You lyrics in hindi

लिखे अ ड्रीम यू टी एक्सप्लेन लव कैन चेस अ बीटिंग ऑफ़ योर हार्ट लिखे थे सुन्शिनिंग इन थे रैन लव कैन मेक योर व्होले वर्ल्ड फॉल अपार्ट आल ई वांटेड नाउ ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू टाइम विल शो में हाउ सडनली एवरीथिंग हंस टर्न्ड में इनसाइड आउट सडनली लव इस थे थिंग ठाट ई टी लाइव विथौत यू अरे माय ड्रीम माय लव माय लाइफ ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू यू अरे थे ओने ठाट मैक्स में स्माइल ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू गोद ई लव सोमेहो ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू यू कैन शो में हाउ सडनली एवरीथिंग हंस टर्न्ड में इनसाइड आउट सडनली लव इस थे थिंग ठाट ई टी लाइव विथौत यू अरे माय ड्रीम माय लव माय लाइफ ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू यू अरे थे ओने ठाट मैक्स में स्माइल ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू व्हाट हवे यू दोने तो में इस थिस हाउ इट्स मांट तो बे टी कण्ट्रोल थिस फीलिंग इन माय हार्ट ई कैन सी बेटर डेज ग्लोइंग इनसाइड योर आईज एंड ई क्नोव यू फील आईटी इन योर हार्ट आल ई वांटेड नाउ ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू टाइम विल शो में हाउ सडनली एवरीथिंग हंस टर्न्ड में इनसाइड आउट सडनली लव्स थे थिंग ठाट ई टी लाइव विथौत यू अरे माय ड्रीम माय लव माय लाइफ ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू यू अरे थे ओने ठाट मैक्स में स्माइल ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू लव इस अ क्रेजी थिंग इट्स लिखे व्हेन यू वन्ना सिंग एंड थे वर्ड्स अरे दीप इनसाइड योर सोल व्हेन समबडी कोमेस अलोंग तोगेथेर यू सिंग अ सांग यू जस्ट लेट थे म्यूजिक टेक कण्ट्रोल एंड ई वांटेड नाउ ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू टाइम विल शो में हाउ सडनली एवरीथिंग हंस टर्न्ड में इनसाइड आउट टर्न्ड में इनसाइड आउट सडनली लव्स थे थिंग ठाट ई टी लाइव विथौत यू अरे माय ड्रीम माय लव माय लाइफ ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ यू यू अरे थे ओने ठाट मैक्स में स्माइल ई जस्ट वन्ना स्पेंड माय लाइफ विथ

More Lyrics of Neal 'n' Nikki

Ankh Ladiye Halla Re I Am In Love I Just Wanna Spend My Life With You Neal n Nikki - Naughty Mix Neal n Nikki - Title Track