Crazy Lover song lyrics
Movie | Akaash Vani |
Year | 2013 |
Music By | Hitesh Sonik |
Singer | Vishal Dadlani and Sunidhi Chauhan |
Lricist | Luv Ranjan |
Duration | 4:43 |
Yeah Yea Yeah . Baby I Your Crazy Lover - 2 You Smiling Me Climbing Tower Ho Mein Climbing Tower Tower - 4 Tower Baby Ta O My Baby Ta - 2 O My Baby I Cally Me Cally Flower Baby I, Your Crazy Lover Yeah Yi Yeah . O My Baby Hug Hug Hurry I Your Teddy, Warm N Furry Let Love Be Love Let Not Beat Up I Will Glow You Don't You Worry Ha Ha Ha - 2 I Horse You Horse Power Baby I Your Crazy Lover Listen Lover More Haani Mister Playboy I Know Vani Wherever I Go Why You Follow Don't Be Chepboy And Don't Be Funny - 2 Jawaani Haye I Happy You Happy Our Wow O Wow My Crazy Lover Yeah Yeah Yeah . Ho Mein Climbing Tower Tower - 4 Tower Baby Ta O My Baby Ta - 2 O My Baby Baby I Your Crazy Lover Yeah Yi Yeah
Crazy Lover lyrics in hindi
येह या येह बेबी ई योर क्रेजी लवर २ यू स्मालिंग में क्लाइम्बिंग टावर हो में क्लाइम्बिंग टावर टावर ४ टावर बेबी ता ओ माय बेबी ता २ ओ माय बेबी ई कल्ली में कल्ली फ्लावर बेबी ई योर क्रेजी लवर येह यी येह ओ माय बेबी हुग हुग हुर्री ई योर टेडी वार्म न फर्री लेट लव बे लव लेट नोट बीट उप ई विल ग्लो यू यू वोर्री हा हा हा २ ई हॉर्स यू हॉर्स पॉवर बेबी ई योर क्रेजी लवर लिस्टें लवर मोरे हानि मिस्टर प्लेबॉय ई क्नोव वाणी व्हेरेवेर ई गो व्हाई यू फॉलो बे चैपबोय एंड बे फनी २ जवानी हाय ई हैप्पी यू हैप्पी और वाओ ओ वाओ माय क्रेजी लवर येह येह येह हो में क्लाइम्बिंग टावर टावर ४ टावर बेबी ता ओ माय बेबी ता २ ओ माय बेबी बेबी ई योर क्रेजी लवर येह यी येह